Pakistan: Douanerechten Revisies voor luxe goederen en textielinvoer

Tijd vrijgeven: 2021-08-13 11:13:21  Hits: 34

9ecps.jpg

luxury Goederen en diverseniet-essentiële items behoren tot een breed scala aan producten die vanaf 1 juli van 1 juli van 1 juli aannieuwe regelgevende taken zijn onderworpen. Opgelegd door de Federale Raad van Revenue (FBR) zijn deze tarieven van toepassing op chocolade, verse groenten en fruit, overzeese koffiemerken, frisdranken, briefpapier, sanitaire artikelen en een aantal andere producten. 

ull-details van de Nieuwe tarieven zijn te vinden in twee statutorische regelgevingsorders (SROS) efued door de fbr r 30 juni. De eerste, SRO 840 (1)/2021, wijzigt de regelgevende taken op de invoer van 599 items, terwijl de tweede, SRO 845 (1)/2021, introduceert aanvullende douanerechten van 2% op de invoer van bepaalde goederen Vallen onder de douane-tariefbanden die eerder zijn beoordeeld bij 0%, 3% of 11%. Bovendien verzamelt de FBR WILL ook 4% extra douanerechten op eerder beoordeeld op goederen bij 16%; 6% op goederen die bij 20% worden beoordeeld; en 7% op goederen beoordeeld bij 30%. 

Here zijn ook brede dalingen in tarieven op 2.436 tarieflijnen, met plicht van 20% tot 6% of 7%. Deze verminderingen zijn grotendeels van toepassing op geïmporteerde grondstoffen die worden gebruikt in de textielindustrie. Bovendien zullen importeurs van polyester, geweven stoffen van synthetischenietjesvezels en kunstmatige stapelvezels, en garen van kunstmatige stapelvezels en door de mens gemaakte stapelvezelsnu slechts 2% taak betalen. 

the fr also aangekondigd de uitbreiding van de vrijstelling van plicht op 61 geïmporteerde medische hulpmiddelen en apparatuur die in de behandeling van covid-19 UNTIL 31 december dit jaar wordt gebruikt.



https:

/research.hktdc.com/en/article/nzk4NTY3NDC3/

voorgaand: Rising Commodity Prijzen \\\\ \\\...

volgende: Levis stopt met BCI-bord over Xin...